Restauració de Mobiliari

Restauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de MueblesRestauració de Mobiliari - Restoration of furniture - Restauración de Muebles

Estàs cansat/da de veure sempre aquell rebedor que t’acompanya des de fa molts anys? Vols canviar el disseny dels teus mobles i donar-los un altre estil i així evitar comprar-ne de nous??

A Vican Pintors t’oferim la possibilitat  d’envellir els teus mobles, treballant amb diferents tipus d’acabat, pàtines, texturats,…per aconseguir així, aquell acabat que tant desitges.

També som especialistes en aplicacions de «pan de oro» i plata, una tècnica per molts desconeguda, però que ofereix uns grans resultats.

Així doncs, si vols donar una essència diferent als teus mobles que els facin més especials del que ja  són, no dubtis en consultar-nos!!

Abrir chat